Almere Entertainment, trotse eigenaar van Club Cell

Club Cell kan voor zakelijk en privé gehuurd worden voor diverse soorten evenementen. Of het nou is voor een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, vergadering, schoolfeest, een verjaardag of gewoon voor het oefenen met je band of als DJ. Voor meer informatie kijk je op: www.almere-entertainment.nl

Almere Entertainment B.V. is de zorgdrager van het pand aan de schrijverstraat 2 in Almere. Het voormalig bioscoopgebouw is omgebouwd tot een twee zalige evenementenlocatie met een maximale capaciteit van 1200 bezoekers. De zalen zijn beide voorzien van een dansvloer, een podium, gescheiden vipruimte, meerdere bars en een volwaardige licht- en geluidsinstallatie. De beide zalen zijn onafhankelijk te gebruiken maar ook te verbinden middels o.a. de gezamenlijke rookruimte. Naast de zalen beschikt het gebouw over een ruime entreehal, een keuken met aangrenzend zitgedeelte en een gescheiden dames- en herentoilet. Op de tweede verdieping beschikt het pand tevens over twee ruime kleedruimtes voorzien van douches. 

Het gebouw draagt de naam Club Cell op de gevel. Club Cell is het nachtclub-concept van Almere entertainment B.V. en heeft in haar tweejarig bestaan podium geboden aan een verscheidenheid aan nationale- en internationale artiesten. Deze clubavonden worden doorgaans in het weekend gegeven en georganiseerd door externe partijen. De brede programmering van de evenementen sluit aan op het Almeerse publiek.